Koordinatörlük Görev Tanımları

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurulu Başkanı Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Genel Koordinatör Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Genel Koordinatör Yardımcısı Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Genel Koordinatörlük Sekretarya Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Atatürk Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Öğretim Fakültesi İzmir Kuzey Koordinatörü Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Atatürk Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Öğretim Fakültesi İzmir Kuzey Koordinatör Yardımcısı Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü Atatürk Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Öğretim Fakültesi İzmir Kuzey Koordinatörlük Sekretarya Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi İzmir 2. Bölge (Kuzey) Koordinatörü Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi İzmir 2. Bölge (Kuzey) Koordinatör Yardımcısı Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Kurum Dışı Sınavlar Genel Koordinatörlüğü İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi İzmir 2. Bölge (Kuzey) Koordinatörlük Sekretarya Görev Tanımı'na erişmek için tıklayınız.

Menüyü Kapat